Coaching voor professionals

Krachtige professionals ervaren autonomie in hun vak, voelen zich betrokken bij de organisatie en zijn competent in dat wat ze doen.

De ontwikkeling van deze professionele identiteit gaat niet vanzelf. Het vraagt om bewuste aandacht en volgens onze visie om spiegeling met jouw omgeving. Tijden veranderen, de kijk op samenwerken verandert en jij als professional verandert. Waardevolle groeimomenten zijn de punten waar het niet meer zo soepel loopt en je onvrede of stagnatie ervaart.

Het zijn signalen, dat jouw professionele identiteit in ontwikkeling is en uitdaging nodig heeft. Wij dagen jouw minder bewuste wijsheid uit, die jij als professional al zorgvuldig hebt opgebouwd. Daar heb je soms een onafhankelijke derde bij nodig. Inspireer jezelf opnieuw en vaar de juiste koers.

 

Coaching thema's waarbij onze coaches je graag helpen

Coachen op professionele identiteit
Krijg meer voldoening uit jouw werk en ontdek waar je ‘echt van bent’.

Coachen op presentatietechnieken
Ontdek jouw unieke presentatiestijl en breng met zelfvertrouwen jouw boodschap over.

Coachen op leiderschapsontwikkeling
Leer jouw stijlflexibiliteit optimaal in te zetten voor betere prestaties in jouw team.

Coachen op adviesvaardigheden
Krijg meer voor elkaar door een optimale aansluiting bij jouw gesprekspartner(s).

 

Evidence Based Coaching

Wist je dat? Mensen met een sterke professionele identiteit beschikken over ondernemerszin, een stevige eigen visie, een herkenbare expertise en een sterke professionele norm. Dit blijkt uit de literatuur. Zo vinden we ook begrippen als eigenaarschap, beroepstrots en passie belangrijk. Nog een leuk weetje uit de literatuur: een sterke identiteit draagt bij aan meer veerkracht.

Onze coaches maken gebruik van diverse evidence based inzichten. Deze komen uit de arbeidspsychologie, jungiaanse psychologie, systemisch werken, organisatie opstellingen, transactionele Analyse, groepsdynamica, deep democracy en de agogiek.