Onze diensten

Wij geloven dat de mensen in de organisatie het 'verschil' kunnen maken en samen 'succes' kunnen organiseren.

Coaching

Inspirerende coaching die ruimte biedt aan jouw ontwikkeling en leerstijl vraagt maatwerk. BeMotion is gespecialiseerd in het coachen van teams en professionals met een leidinggevende en coachende rol. Wij helpen jou bij het versterken van de ‘Soft skills’, zodat je de ‘Hard skills’ optimaal kunt benutten! Geen tijd voor persoonlijke coaching? Daar hebben wij een oplossing voor! Ontdek onze E-coaching

Lees meer

Training

BeMotion hanteert de Blended Learning methode. Dit betekent dat wij gebruik maakt van meerdere leermethoden en rekening houden met jouw leerstijl. BeMotion is gespecialiseerd in Incompany trainingen en maatwerk workshops op het gebied van; Leiderschap en coachen Teamontwikkeling Advies vaardigheden Effectieve communicatie en feedback Persoonlijke ontwikkeling Daarnaast biedt BeMotion jaarlijks Open inschrijvingen in samenwerking met haar partners.

Lees meer

Insights Discovery

Ben je op zoek naar dynamische en leerzame invulling van je teamdag of wil je in korte tijd een hele afdeling inspireren? Het Insights Discovery model brengt kleur in de samenwerking. Het geeft inzicht in jezelf en in anderen Het maakt zaken bespreekbaar Het overbrugt verschillen Een krachtig en laagdrempelig middel voor professionals en teams, die meer uit de samenwerking willen halen!

Lees meer

Teambuilding

Een succesvol team ontstaat niet zomaar, het is een constant en actief proces. De basis hiervan ligt bij een duidelijke en gedragen visie. Ook is het van belang inzicht te hebben in elkaars kwaliteiten en te weten hoe je elkaar het beste kunt versterken. BeMotion ontwikkelt maatwerk trainingen om de teambuilding te versterken. We creëren een omgeving waarin het team wordt uitgedaagd op proces, inhoud, samenwerking en een gedeelde visie. Een ‘just do it’ manier en plezier zijn onze ingrediënten voor een succesvolle outcome! Visie zoekt team Effectief samenwerken Teamontwikkeling door Outdoor uitdagingen Speciaal voor teams met een innovatie taak en zelf organiserende teams Co Design

Lees meer

Co Design en Cocreatie

Co Design is een manier van samenwerken, waarbij het team samen iets ontwikkelt en optimaal gebruik maakt van de aanwezige kennis, kwaliteiten en netwerk. Co Design is geschikt voor zelf organiserende en innovatie teams of teams die meer zelfsturend willen worden. Het team ontwerp een plan van aanpak en een oplossing, voor een gezamenlijke uitdaging. Indien nodig betrekt het team eindgebruikers bij het proces. Co Design wordt ook wel Cocreatie genoemd. Voor wie een stapje verder durft is er Complete Cocreatie. Een open werkcultuur waarin kennis uitwisselen en samenwerken met de eindgebruikers een vanzelfsprekendheid is. Durf verder te kijken, dan je voor mogelijk had gehouden!  

Lees meer

Social Skills Lab

Hier vind je tips & tools voor het versterken van de Social Skills.

Download de Insights Discovery lees module, Doe de online gratis talentenscan en lees de tips voor effectieve feedback en inspirerende teamsessies. 

Lees meer