Onze diensten

Wij geloven dat de mensen in de organisatie het 'verschil' kunnen maken en samen 'succes' kunnen organiseren.

Coaching

Inspirerende coaching die ruimte biedt aan jouw ontwikkeling en leerstijl vraagt maatwerk. BeMotion is gespecialiseerd in het coachen van professionals met een adviserende, coachende of leidinggevende rol. Wij helpen jou bij het versterken van de ‘Soft skills’, zodat je de ‘Hard skills’ optimaal kunt benutten! Geen tijd voor persoonlijke coaching? Daar hebben wij een oplossing voor! Ontdek het Online Kleurenconsult.

Ook voor coachingsvraagstukken omtrent duurzame inzetbaarheid kun je bij onze coaches terecht. Wil je aan de slag met jouw carrière of loopbaan? Ook daar hebben wij geschikte coaches voor die jou graag de goede kant op helpen.

Lees meer

Training Incompany

BeMotion hanteert de ‘Blended Learning’ methode. Dit betekent dat wij gebruik maken van meerdere leermethodes door elkaar. Zoals online leren, fysieke trainingen, collegiale coaching en learning events. BeMotion is gespecialiseerd in incompany trainingen en maatwerkworkshops op het gebied van;

– Teamcoaching
– Leiderschap en Gesprekstechnieken
– Kennis delen en cocreatie
– Professionele ontwikkeling
– Insights Discovery® en DISC analyse

Lees meer

Insights Discovery®

Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame invulling van je teamdag of wil je in korte tijd een hele afdeling inspireren? Het Insights Discovery® model brengt kleur in de samenwerking. Dit model geeft inzicht in jezelf en in anderen. Het maakt zaken bespreekbaar en helpt verschillen te overbruggen. Een krachtig en laagdrempelig middel voor professionals en teams die meer uit samenwerken willen halen!

Lees meer

Teamontwikkeling

Een succesvol team ontstaat niet zomaar, het is een constant en actief proces. De basis hiervan ligt bij een duidelijke en gedragen visie. Ook is het belangrijk om inzicht te hebben in elkaars kwaliteiten en te weten hoe je het beste in elkaar naar boven haalt. Teamcoaching door BeMotion versterkt zowel de teamdynamiek als de slagvaardigheid van het team.

Een sterk team haalt het beste in elkaar naar boven. Het heeft oog voor verschillende belangen en kan conflicten functioneel inzetten. Een ‘just do it’ manier en plezier zijn onze ingrediënten voor succesvolle teamontwikkeling! Teamcoaching is uitstekend te combineren met onze Insights Discovery® profielen en de DISC kleurenanalyse.

Lees meer

Leiderschapsontwikkeling

Onze leiderschapstrainingen en -trajecten zijn zorgvuldig ontwikkeld om aan de behoeften van zowel individuen als organisaties te voldoen. Of je nu net begint met je leiderschapsreis of al een ervaren leider bent, wij bieden op maat gemaakte In Company programma’s, traineeship- en coachingstrajecten die je helpen je doelen te bereiken. Wij maken onderscheidt tussen Professioneel Leiderschap en Persoonlijk Leiderschap. 

Lees meer

Hét Communicatie Theater

Toe aan iets anders? Wil je graag leren, maar niet middels die ongemakkelijke rollenspellen? Het Communicatie Theater biedt jouw team of afdeling de juiste mix van fun, interactie en professionele ontwikkeling. Op vele thema’s toe te passen, zoals communiceren met verschillende types, hoe geef ik inspirerend leiding, hoe ga ik om met teamdynamiek en nog veel meer.

Het Communicatie Theater heeft ook hilarische en leerzame online modules ontwikkeld voor de online academie van jouw organisatie! Vraag naar onze opties.

Lees meer