Onze diensten

Wij geloven dat de mensen in de organisatie het 'verschil' kunnen maken en samen 'succes' kunnen organiseren.

Coaching

Inspirerende coaching die ruimte biedt aan jouw ontwikkeling en leerstijl vraagt maatwerk. BeMotion is gespecialiseerd in het coachen van professionals met een adviserende, coachende of leidinggevende rol. Wij helpen jou bij het versterken van de ‘Soft skills’, zodat je de ‘Hard skills’ optimaal kunt benutten! Geen tijd voor persoonlijke coaching? Daar hebben wij een oplossing voor! Ontdek het Online Kleurenconsult.

Ook voor coachingsvraagstukken omtrent duurzame inzetbaarheid kun je bij onze coaches terecht. Wil je aan de slag met jouw carrière of loopbaan? Ook daar hebben wij geschikte coaches voor die jou graag de goede kant op helpen.

Lees meer

Training Incompany

BeMotion hanteert de ‘Blended Learning’ methode. Dit betekent dat wij gebruik maken van meerdere leermethodes door elkaar. Zoals online leren, fysieke trainingen, collegiale coaching en learning events. BeMotion is gespecialiseerd in incompany trainingen en maatwerkworkshops op het gebied van;

– Teamcoaching
– Leiderschap en Gesprekstechnieken
– Kennis delen en cocreatie
– Professionele ontwikkeling
– Insights Discovery® en DISC analyse

Lees meer

Insights Discovery®

Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame invulling van je teamdag of wil je in korte tijd een hele afdeling inspireren? Het Insights Discovery® model brengt kleur in de samenwerking. Dit model geeft inzicht in jezelf en in anderen. Het maakt zaken bespreekbaar en helpt verschillen te overbruggen. Een krachtig en laagdrempelig middel voor professionals en teams die meer uit samenwerken willen halen!

Lees meer

Teamontwikkeling

Een succesvol team ontstaat niet zomaar, het is een constant en actief proces. De basis hiervan ligt bij een duidelijke en gedragen visie. Ook is het belangrijk om inzicht te hebben in elkaars kwaliteiten en te weten hoe je het beste in elkaar naar boven haalt. Teamcoaching door BeMotion versterkt zowel de teamdynamiek als de slagvaardigheid van het team.

Een sterk team haalt het beste in elkaar naar boven. Het heeft oog voor verschillende belangen en kan conflicten functioneel inzetten. Een ‘just do it’ manier en plezier zijn onze ingrediënten voor succesvolle teamontwikkeling! Teamcoaching is uitstekend te combineren met onze Insights Discovery® profielen en de DISC kleurenanalyse.

Lees meer

Hybride Samenwerken

Samenwerken kan op vele manieren. De technologie maakt het mogelijk efficiënter en effectiever met elkaar samen te werken, zowel in multidisciplinaire teams als in het werken op afstand. Succesvol hybride samenwerken begint bij het maken van bewuste keuzes. Welke werkstructuur en communicatiekanalen werken het beste voor jullie samenwerking?

Ons expertteam op het gebied van hybride samenwerken helpt bij het maken van deze keuzes. We laten verschillende opties zien en moedigen aan tot flexibele samenwerkingen.

Lees meer

Social Skills Lab

Hier vind je tips & tools voor het versterken van jouw social skills.

Download de Insights Discovery® leesmodule, doe de gratis online talentenscan of lees de tips voor effectieve feedback en inspirerende teamsessies.

Lees meer