Sabina Ritsema-Brammer

Door haar coaching heb ik een weloverwogen volgende stap in mijn carriere kunnen zetten.

Sabina heeft mij erg goed geholpen. Door haar gestructureerde aanpak hebben we snel mijn vragen helder gekregen en stuk voor stuk behandeld. Door haar coaching heb ik een weloverwogen volgende stap in mijn carriere kunnen zetten. Waarbij zij tevens ontwikkel punten heeft meegegeven voor de toekomst.

Job, Advocaat
Er is teamgeest ontstaan, waarbij iedereen elkaar durft aan te spreken!

Ik heb Sabina leren kennen als een zeer enthousiaste en inspirerende coach. Op een rustige en open manier weet zij, zonder al teveel gebruik te maken van vakjargon, ieders verbeterpunten haarfijn te benoemen. Hierdoor heeft ons team een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er is teamgeest ontstaan, waarbij iedereen elkaar durft aan te spreken!

Richard, Business Unit Manager Engineering
Het plezier dat ze uitstraalt en de deskundigheid die ze bezit maakten voor mij beide opleidingen tot een persoonlijk succes.

Twee keer heb ik een training mogen meemaken van Sabina. De eerste keer was een incompany training voor de secretariaten van Kentalis en de tweede keer verzorgde ze een groot deel van de bijeenkomsten voor de jaaropleiding van SMI “Secretary Master”. Beide keren heb ik enorm veel geleerd van Sabina en heeft ze mij doen groeien in mijn ontwikkeling. Vooral haar manier om mensen te motiveren en te confronteren vond ik zeer professioneel. Het plezier dat ze uitstraalt en de deskundigheid die ze bezit maakten voor mij beide opleidingen tot een persoonlijk succes.

Helma, Directie secretaresse
Zij weet feilloos de kernelementen uit het geheel samen te vatten.

Sabina heeft een vertrouwelijke uitstraling. Door haar analytische en observerende houding draagt zij haar deskundigheid uit. Zij geeft opvallende inzichten op het aangeleverde materiaal. Hierdoor weet zij je diep te raken. Zij weet feilloos de kernelementen uit het geheel samen te vatten.

Barbara, Politicoloog

 

Sabina Brammer staat geregistreerd als foundation-coach bij NOBCO 

Sabina op BNR-radio

LinkedIn pagina van Sabina Brammer

BeMotion heb ik in 2006 opgericht en is uitgegroeid tot een stabiele sparringpartner voor ontwikkelvragen in teams en organisaties. 

Voldoening halen uit mijn werk vind ik erg belangrijk en streef naar een plezierige, eerlijke en inspirerende werkomgeving. Mijn ervaring is, dat als iedereen zich in het team ‘thuis’ voelt en de ruimte krijgt om zijn of haar talent in te zetten, dat dit ten goede komt aan de sfeer en daarmee de prestaties van het team. Dit streef ik na in mijn eigen onderneming én in de teams waarmee ik samenwerk. Vertrouwen, betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid zijn voor mij belangrijke factoren om deze combinatie van plezier en flow in het team te krijgen en te houden.  

Co-creatie
Steeds vaker word ik gevraagd voor de combinatie teamcoaching en het ontwikkelen van een blended learning programma voor teamoverstijgend samenwerken. Een prachtige combinatie met een duurzaam resultaat! Om dit resultaat te bereiken werk ik nauw samen met de klant, betrokkenenen en mijn netwerk. Alleen dan werk je aan het beste resultaat, want samen zie je meer en kun je meer!

Dialoog 
De dialoog met elkaar aangaan vind ik een van de sterkste methoden om jezelf en de ander beter te leren kennen. Een dialoog is voor mij niet zomaar een gesprek. Het is een gelijkwaardig gesprek, waarin we van elkaar leren, doordat we beiden open staan voor de wereld van de ander. 

Opleiding
Na de Propedeuse Psychologie, Bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming en Post HBO trainer/coach met hart en ziel®, heb ik mij gespecialiseerd in gedragsverandering en ontwikkeling van mensen én organisaties. Daarvoor verkreeg ik diverse accreditaties, zoals Insights Discovery Practitioner, DNLA-expert, 101-Trans Actionele Analyse coach, Deep Democracy coach en NOBCO-coach. Ik mix graag vertrouwde en moderne leermethoden, zoals online leren en serious games. Evidence Based werken aan teamontwikkeling en organisatieontwikkeling vind ik erg belangrijk. Daarom volgde ik modules van Loopbaankunde aan de Open Universiteit en ook modules van de Master Leren & Innoveren, Aeres hogeschool. 

Waardevol netwerk
Ik werkt graag samen met andere specialisten en deskundigen. BeMotion kan daarom het aanbod doen van een grote organisatie. Ik ben zeer trots op deze goede en duurzame samenwerking. Mijn relaties hebben net als BeMotion passie voor hun werk en staan dichtbij de mensen waar het om gaat. 

 

Sabina maakt werken aan jezelf en de samenwerking interessant en verfrissend voor het hele personeel, waardoor de ontwikkeling makkelijk beklijft.

Op een creatieve wijze is Sabina in staat ergernissen en allergieën om te zetten naar begrip voor elkaars verschillen. Van daaruit pakt ze door naar een optimale benutting van deze verschillen in een hechte en vernieuwende samenwerking. Sabina maakt werken aan jezelf en de samenwerking interessant en verfrissend voor het hele personeel, waardoor de ontwikkeling makkelijk beklijft in de organisatie en voortgezet wordt in de toekomst. 

Bart, Senior Sofware engineer
Zij is heel goed in staat om je op een respectvolle wijze een spiegel voor te houden.

Sabina brengt op inspirerende wijze haar kennis over en doet dit altijd met een stralende lach op haar gezicht. Zij is heel goed in staat om je op een respectvolle wijze een spiegel voor te houden.

Carola, Strategic resource planning
Ze leerde mij leiding te geven vanuit vertrouwen.

Sabina kenmerkt zich door een fijne, open en duidelijke wijze van communiceren. Ze leerde mij leiding te geven vanuit vertrouwen waardoor ik in mijn kracht kom.

Diane, Horeca coordinator