BeMotion & Co

BeMotion werkt samen met een team van ervaren, zelfstandige professionals. Wij kunnen daarom het aanbod doen van een grote organisatie, terwijl wij een persoonlijke en specialistische benadering garanderen.

Sabina Brammer

“Professionals en teams helpen bij het versterken van de ‘soft skills’, zodat de ‘hard skills’ optimaal tot hun recht komen! Dát is waar ik blij van word!”

Sabina heeft jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken als trainer, consultant en interim teamcoach. Zij komt het beste tot haar recht bij ‘eigen-wijze’ teams die samenwerking en ‘co-creatie’ vereisen. Gespecialiseerd in groepsprocessen en kennisintensieve organisaties. Zet het team aan tot zelfonderzoek en vergroot het lerend vermogen. Ook helpt zij teams zichzelf effectiever te organiseren, zodat aanwezige kennis en kunde optimaal benut worden. Denk hierbij aan Invloed vergroten, Innovatie opgaven, Coachend leiderschap en Opgavegericht teamleren. Zij coacht leidinggevenden en professionals in hun adviesrol en voorbeeldfunctie en leert hen effectief om te gaan met kantoorpolitiek en groepsdynamiek. Lees hier meer over de achtergrond van Sabina.

Specialisaties:
Professioneel Leiderschap
Groepsdynamica en Teamleren
Senior Insights Discovery Practitioner
L&D advies en learning Design
Samenwerkingsmonitor – Procesbegeleiding

Eigenaar BeMotion
Agoog, trainer en teamcoach

Henry Smit

Henry is een pragmatische en doelgerichte trainer. Hij heeft ruime ervaring in de logistiek, sales en retail. Vormt een ‘enthousiaste schakel’ tussen mensen en doelen. Gespecialiseerd in outdoorwerkvormen en Serious Games. Naast zijn praktische mentaliteit beschikt hij ook over een verrassende filosofische kant, een interessante combinatie.

Specialisaties:
Senior Insights Discovery Practitioner
Adviesvaardigheden consultancy
Samenwerken in de rechtspraak
Projectmanagement en IT

Zelfstandig trainer
Action learning en teambuilding

Stefanie Jansen

“If I let go of who I am I become who I might be” – Lao Tzu

Gedreven door de overtuiging dat iedere uitdaging kan en moet worden opgelost in cocreatie met eindgebruikers en andere relevante partijen, begeleidt Stefanie uiteenlopende cocreatietrajecten en traint en coacht zij organisaties hierin. Stefanie is mede-oprichter van TheCoCreators, een wereldwijd netwerk van cocreatie-experts. Daarnaast is ze een veelgevraagd workshopleider en keynote spreker op (inter)nationale conferenties en managementbijeenkomsten.

Stefanie is ook schrijver van het boek “De Cocreatie Revolutie”.

Specialisaties:
Cocreatie projecten
Sociale innovatie

The CoCreators
Cocreator en spreker

Joel Mooij

Joel is een creatieve trainer en trainersacteur, die zijn HR kennis op een frisse manier weet te combineren met ludieke werkvormen. Hij komt het beste tot zijn recht bij een doe-team, die een creatieve uitdaging niet uit de weg gaat. In zijn trainingen maakt hij gebruik van (audio)visuele middelen om het geleerde te laten beklijven, zoals ludieke tekeningen en scatches. Dit zorgt voor unieke trainingsherinneringen.

Specialisaties:
DISC Practitioner
Zakelijk tekenen
Theater en drama

Zelfstandig trainer
HR specialist en trainersacteur

Rosemarie Bertens

“Vrijheid in verbinding, waardoor samenwerking verbetert en werkplezier verhoogd kan worden.”

Mensen kunnen vooral voor elkaar het verschil maken in die ontmoeting waar vrijheid en verbinding aanwezig is. Het mooiste is dat mensen vanuit authentieke kracht persoonlijke kwaliteiten ontdekken en aanwenden voor hun team en organisatie. Rosemarie is trainer en coach van mensen die zich -nét als zij- steeds verder willen ontwikkelen in persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerken en leiderschap.
Haar passie is mensen in hun kracht zetten en zien groeien, door de mooie en beste dingen in ze te ontdekken en naar boven te halen.

Specialisaties:
Senior Insights Discovery Practitioner
Intervisie begeleiding
Internationale vakgroepen in de rechtspraak
Persoonlijke coaching

Zelfstandig trainer en coach
Management- en communicatie trainer

Gerda Dekker

Gerda combineert haar ervaring als leiderschapstrainer met paardencoaching. Zowel persoonlijke- als groepscoaching zijn geschikt voor deze bijzondere beleving. Het paard is een gevoelig dier, dat accuraat reageert op non-verbale communicatie en duidelijk leiderschap. Paardencoaching combineert Gerda onder meer met systemisch werken en Insights Discovery. Niet wollig, wel duidelijk!

Specialisaties:
Senior Insights Discovery Practitioner
Persoonlijke coaching

Zelfstandig coach
Specialist equipemanagement en paardencoaching

Marivonne van Kralingen

“De oplossing die een ieder vooruit helpt, is vaak een beter alternatief dan het streven naar het juridische gelijk”

Marivonne is een gepassioneerd arbeidsrecht advocaat en MfN-register mediator. Zij is medeoprichter van advocatenkantoor Voor de Zaak en geeft regelmatig lezingen voor HR-professionals, bedrijven en overheidsinstellingen. Dit alles met haar Rotterdamse “no nonsense mentaliteit”. Cliënten waarderen haar directe aanpak en weten meteen waar ze aan toe zijn. Altijd meedenkend en strevend naar een oplossing op maat, daar gaat zij voor. Marivonne zet zich daarnaast in als verbinder in tal van nevenactiviteiten. Zij is actief als Commissaris bij Rabobank Venlo e.o., lid van Jong Management en projectgroepsvoorzitter bij Ondernemend Venlo.

Specialisaties:
Ondernemer
Arbeidsrecht
Mediator

Advocatenkantoor Voor de Zaak
Arbeidsrecht advocaat en mediator

Sonja van Deursen

“Wherever I go I meet myself.”  [Tozan]

Sonja heeft zich gespecialiseerd in strategische personeelsontwikkeling, talentmanagement, samenwerkend leren en duurzame inzetbaarheid. Zij combineert coaching en haar jarenlange ervaring in diverse HR- en managementfuncties (o.a. luchtvaart, advocatuur en R&D). Dit maakt Sonja een ervaren en breed georiënteerde professional met focus op Human Resources Development. Zij is ervan overtuigd dat een ieder zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. En dat de organisatie een belangrijke succesfactor hierin heeft. Concreet: inspireer, motiveer en faciliteer dit proces in beider belang om samen duurzaam te blijven ontwikkelen.

Specialisaties:
SLIM-regeling en opleidingsadvies
HR-Scan voor MKB
Loopbaancoaching

Zelfstandig coach en adviseur
Specialist duurzame Inzetbaarheid

Sicco de Ree

“Jouw eigen toekomst is maakbaar, begin vandaag nog met creëren.”

Sicco is een inspirerende en mensgerichte trainer. Hij is spreker over de toekomst van werk en de mens als toegevoegde waarde hierin. Gespecialiseerd in technisch slim werken en samenwerking, altijd gericht op de toekomst. De kracht van de trainingen door Sicco zit hem in maatwerk; de klantvraag doorgronden en de modellen aanpassen op de deelnemers. Lukt het niet linksom, dan doen we het rechtsom. Met zijn Friese nuchterheid zorgt hij er altijd voor dat theorie naar de praktijk wordt vertaald en dat de deelnemers met beide benen op de grond en een opgeheven hoofd de zaal verlaten.

Zelfstandig trainer en acteur
Specialist in toekomst van werk

Marjorie de Jager

Marjorie bedenkt en reikt oplossingen aan om optimaal te werken met Office 365 & SharePoint. Geen dikke, dure rapporten, maar heldere adviezen die makkelijk toepasbaar en effectief zijn. Zij helpt teams beter samen te werken in de cloud. Papierloos werken kan effectiever en slimmer! Marjorie laat je ervaren hoe.

Specialisaties:
Microsoft Teams
Microsoft Outlook

Zelfstandig coach digitaal werken
Expert samenwerken in de cloud

Ellen de Jong

“Voer het goede gesprek”

Ellen werkt, na 25 jaar leidinggeven en meester in de rechten, sinds 2013 als teamcoach. Haar doel is de deelnemers met elkaar in gesprek te laten gaan. Niet over functie, kennis en rugnummer, maar over hóe ze zijn; wat ze prettig vinden in de samenwerking, waar hun natuurlijke kwaliteiten liggen en welke communicatie het beste werkt. Door haar nieuwsgierige en open blik, wint ze snel het vertrouwen van het team waarmee ze werkt en lukt het om van daaruit de diepte in te gaan. Dankzij een uitgebreide systemische scholing, zal Ellen altijd ook vanuit die blik op zoek zijn naar de belemmerende patronen binnen een team die maken dat talent niet vrij kan stromen.

Specialisaties:

Insights Discovery practitioner
Systemische schooling
Organisatieopstellingen
Feedback geven en ontvangen met aand

Zelfstandig teamcoach
Opstellingen en TeamConnect

Anna Terlouw

“Balans creëren tussen versnellen en vertragen in onze omgeving en in onszelf is zo enorm belangrijk, balans tussen de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten die wij als mens bezitten.”

Anna inspireert anderen met haar eigen kijk op het leven en opent daarmee deuren naar andere perspectieven. Bij Anna staat totaal welzijn voorop, dus fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Van nature heeft Anna een open vizier naar andere meningen en perspectieven en is daarbij onderzoekend van aard. Ze heeft passie om mensen te begeleiden naar het zogenaamde onbekende dat resulteert in een meer gezonde relatie met zichzelf. Anna is in staat verschillen te overbruggen door haar ervaring met verschillende culturen en landen, door te luisteren, haar nieuwsgierigheid en vragen waarmee ze in staat is tot de kern te komen.

Specialisaties:
Persoonlijke ontwikkeling
Leren leren
Cocreatie prosessen

Zelfstandig Coach
Business assistant en facilitator

Floor van Esch

“Ongeacht welke baan, functie of rol; als mens kun je altijd verschil maken!”

Deze energieke en inspirerende vakvrouw geeft aan iedere sessie een theatraal tintje. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en humor voert de boventoon. Floor zorgt voor een toegankelijk, veilig en gastvrij leerklimaat. Zij weet missies en klantbeloften van dienstverlenende organisaties te vertalen naar de werkvloer. er wel overwogen uit. Training op het gebied van sales & social skills, daar loopt Floor warm voor! Want zeg nou zelf, we willen toch allemaal meer blije klanten, omzet én werkplezier? Laat je medewerkers floreren met Floor, is een uitspraak die goed bij haar past.

Specialisatie:
Communicatie Theater
DISC trainer
Leren met humor
Online leren

Zelfstandig trainer en actrice
Communicatie en klantgerichtheid

Neeltje van den Brand

“Werken met groepen mensen, bij scholen, de overheid, bedrijven en organisaties, dat is wat ik het liefste doe. Ieder team functioneert – in meer of mindere mate – maar functioneren doet het altijd.”

Neeltje staat voor helder, eerlijk en oprecht en praat in gewone-mensentaal. Daarom even disclaimer. Voor pleisters plakken, zaken verbloemen of van een drol een gebakje maken, kun je beter iemand anders zoeken. Daar is Neeltje namelijk helemaal niet van. Neeltje noemt zichzelf gedragsleverancier, zodat iedereen zich opeigen wijze kan ontwikkelen als professional. Ze heeft eigen trainingsstijl ontwikkeld met haar jarenlange ervaring, levenservaring, plezier in cultuur, (puber)moederschap, grote belangstelling voor mensen, goed kunnen luisteren en groot inlevingsvermogen.

Specialisaties:
Communicatie Theater
DISC trainer
Leren met humor
Online leren

Zelfstandig trainer
Gedragsleverancier

Theo Smedes

“In een veilige en vertrouwde omgeving creeërt ik graag situaties waarin deelnemers nieuwe vaardigheden kunnen zien en zelf kunnen oefenen.”Theo is succesvol theatermaker en regisseur. Hij deelt zijn kennis en inzichten uit het theater met professionals die effectiever willen leren omgaan met specifieke situaties. Vanuit het gevoel blijft hij in contact met de deelnemers om vervolgens vanuit die onderlinge verbinding feedback te geven. Ditdoet hij als trainersacteur en coach. Hij heeft een gedetailleerd oog voor omgeving en sfeer en hoe iets overkomt bij de kijker. Daardoor is hij actief betrokken bij de online leren modules. Theo heeft de kennis in huis om de trainer aan te vullen van het trainen van gedrag tot een samenwerking als co-trainer. Met zijn jarenlang ervaring als theateracteur en regisseur voelt hij zich thuis op het podium van interactief theater en spelontwikkeling.

Specialisaties:
Communicatie Theater
Online leren
Acteren en creëren

Zelfstandig theatermaker en trainingsacteur
Theatermaker en regisseur