BeMotion & Co

BeMotion werkt samen met een team van ervaren zelfstandige professionals. Wij kunnen daarom het aanbod doen van een grote organisatie, terwijl wij de persoonlijke en specialistische benadering waarborgen.

Sabina Brammer

Sabina heeft jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken als trainer, consultant en interim teamcoach. Zij komt het beste tot haar recht bij teamvragen die samenwerking en ‘co-creatie’ vereisen. Gespecialiseerd in groepsprocessen en cocreatie processen. Zij zet het team aan tot zelfonderzoek en vergroot het lerend vermogen. Zij coacht leidinggevenden en hoogopgeleide professionals in hun adviesrol en leert hen effectief om te gaan met kantoorpolitiek.

Professionals en teams helpen bij het versterken van de ‘soft skills’, zodat de ‘hard skills’ optimaal tot hun recht komen! Dát is waar ik blij van word!

Eigenaar BeMotion
Agoog, trainer en teamcoach

Henry Smit

Henry is een pragmatische en doelgerichte trainer. Hij heeft ruime ervaring in de logistiek, sales en retail. Henry is een ‘enthousiaste schakel’ tussen mensen en doelen. Gespecialiseert in outdoorwerkvormen en Serious Games. Naast zijn praktische inslag beschikt hij tevens over een verrassende filosofische kant, een interessante combinatie.

Zelfstandig trainer
Action learning en tuimbuilding

Stefanie Jansen

Gedreven door de overtuiging dat iedere uitdaging kan en moet worden opgelost in cocreatie met eindgebruikers en andere relevante partijen begeleidt Stefanie uiteenlopende cocreatietrajecten en traint en coacht zij organisaties hierin.

Stefanie is mede-oprichter van TheCoCreators, een wereldwijd netwerk van cocreatie-experts. Daarnaast is ze een veel gevraagd workshopleider en keynote spreker op (inter)nationale conferenties en managementbijeenkomsten.

“If I let go of who I am I become who I might be” – Lao Tzu

The CoCreators
Cocreator en spreker

Joel Mooij

Joel is een creatieve trainer en trainers acteur, die zijn HR kennis op een frisse manier weet te combineren met ludieke werkvormen. Hij komt het beste tot zijn recht bij een doe-team, die een creatieve uitdaging niet uit de weg gaat. Hij maakt gebruik van (audio)visuele middelen om het geleerde te laten beklijven, zoals ludieke tekeningen en scatches. Dit zorgt voor unieke training-reminders.

Zelfstandig trainer
HR specialist en trainersacteur

Rosemarie Bertens

Mensen kunnen vooral voor elkaar het verschil maken in die ontmoeting waar vrijheid en verbinding ontstaat.

Het mooiste is dat mensen vanuit authentieke kracht hun persoonlijke kwaliteiten ontdekken en aanwenden voor hun team en organisatie.
Rosemarie is trainer en coach van mensen die zich -nét als zij- steeds verder willen ontwikkelen in persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerken en leiderschap. 
Haar passie is mensen in hun kracht te zetten en te zien groeien, door de mooie en beste dingen in ze te ontdekken.

“Vrijheid in verbinding, waardoor samenwerking verbeterd en werkplezier verhoogd kan worden.”

Zelfstandig trainer en coach
Management- en communicatie trainer

Gerda Dekker

Gerda combineert haar  ervaring als leiderschapstrainer met Paardencoaching. Zowel persoonlijke coaching als groepscoaching zijn geschikt voor deze bijzondere beleving. Het paard is een gevoelig dier, dat accuraat reageert op non-verbale communicatie en duidelijk leiderschap. Paardencoaching combineert Gerda onder meer met systemisch werken en Insights Discovery. Niet wollig, wel duidelijk!

Zelfstandig coach
Specialist Equipemanagement en paadencoaching

Marjorie de Jager

Marjorie bedenkt en reikt oplossingen aan om optimaal te werken met Office 365 & SharePoint. Geen dikke, dure rapporten, maar heldere adviezen die makkelijk toepasbaar en effectief zijn. Ze helpt teams beter samen te werken in de cloud. Papierloos werken kan effectiever en slimmer! Marjorie laat je ervaren hoe.

Zelfstandig coach digitaal werken
Expert samenwerken in de cloud