BeMotion & Co

BeMotion werkt samen met een team van ervaren zelfstandige professionals. Wij kunnen daarom het aanbod doen van een grote organisatie, terwijl wij de persoonlijke en specialistische benadering waarborgen.

Sabina Brammer

“Professionals en teams helpen bij het versterken van de ‘soft skills’, zodat de ‘hard skills’ optimaal tot hun recht komen! Dát is waar ik blij van word!”

Sabina heeft jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken als trainer, consultant en interim teamcoach. Zij komt het beste tot haar recht bij ‘eigen-wijze’ teams die samenwerking en ‘co-creatie’ vereisen. Gespecialiseerd in groepsprocessen en kennis intensieve organisaties. Zij zet het team aan tot zelfonderzoek en vergroot het lerend vermogen. Zij helpt teams zichzelf effectiever te organiseren, zodat aanwezige kennis en kunde optimaal benut worden. Denk hierbij aan Go Design trajecten, Scrum en collegiale coaching. Daarnaast coacht zij leidinggevenden en hoogopgeleide professionals in hun adviesrol en leert hen effectief om te gaan met kantoorpolitiek. Meer over de achtergrond van Sabina

Specialisaties:
Groepsdynamica en teamleren
Senior Insights Discovery Practitioner
L&D advies en Blended learning
Online leren en Online samenwerken
SLIM regeling en subsidies 

 

Eigenaar BeMotion
Agoog, trainer en teamcoach

Henry Smit

Henry is een pragmatische en doelgerichte trainer. Hij heeft ruime ervaring in de logistiek, sales en retail. Henry is een ‘enthousiaste schakel’ tussen mensen en doelen. Gespecialiseerd in outdoorwerkvormen en Serious Games. Naast zijn praktische inslag beschikt hij tevens over een verrassende filosofische kant, een interessante combinatie.

Specialisaties:
Senior Insights Discovery Practitioner
Adviesvaardigheden Consultancy
Samenwerken in de Rechtspraak
Projectmanagement en IT

Zelfstandig trainer
Action learning en teambuilding

Stefanie Jansen

“If I let go of who I am I become who I might be” – Lao Tzu

Gedreven door de overtuiging dat iedere uitdaging kan en moet worden opgelost in cocreatie met eindgebruikers en andere relevante partijen begeleidt Stefanie uiteenlopende cocreatietrajecten en traint en coacht zij organisaties hierin. Stefanie is mede-oprichter van TheCoCreators, een wereldwijd netwerk van cocreatie-experts. Daarnaast is ze een veel gevraagd workshopleider en keynote spreker op (inter)nationale conferenties en managementbijeenkomsten.

Stefanie is schrijver van het boek “De Cocreatie Revolutie”.

Specialisaties:
Cocreatie projecten
Sociale Innovatie

The CoCreators
Cocreator en spreker

Joel Mooij

Joel is een creatieve trainer en trainers acteur, die zijn HR kennis op een frisse manier weet te combineren met ludieke werkvormen. Hij komt het beste tot zijn recht bij een doe-team, die een creatieve uitdaging niet uit de weg gaat. Hij maakt gebruik van (audio)visuele middelen om het geleerde te laten beklijven, zoals ludieke tekeningen en scatches. Dit zorgt voor unieke training-reminders.

Specialisaties:
DISC Practitioner
Zakelijk tekenen
Theater en drama

Zelfstandig trainer
HR specialist en trainersacteur

Rosemarie Bertens

“Vrijheid in verbinding, waardoor samenwerking verbeterd en werkplezier verhoogd kan worden.”

Mensen kunnen vooral voor elkaar het verschil maken in die ontmoeting waar vrijheid en verbinding ontstaat. Het mooiste is dat mensen vanuit authentieke kracht hun persoonlijke kwaliteiten ontdekken en aanwenden voor hun team en organisatie. Rosemarie is trainer en coach van mensen die zich -nét als zij- steeds verder willen ontwikkelen in persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerken en leiderschap. 
Haar passie is mensen in hun kracht te zetten en te zien groeien, door de mooie en beste dingen in ze te ontdekken.

Specialisaties:
Senior Insights Discovery Practitioner
Intervisie begeleiding 
Internationale vakgroepen in de rechtspraak
Persoonlijke coaching

 

Zelfstandig trainer en coach
Management- en communicatie trainer

Gerda Dekker

Gerda combineert haar  ervaring als leiderschapstrainer met Paardencoaching. Zowel persoonlijke coaching als groepscoaching zijn geschikt voor deze bijzondere beleving. Het paard is een gevoelig dier, dat accuraat reageert op non-verbale communicatie en duidelijk leiderschap. Paardencoaching combineert Gerda onder meer met systemisch werken en Insights Discovery. Niet wollig, wel duidelijk!

Specialisaties:
Senior Insights Discovery Practitioner
Persoonlijke coaching

Zelfstandig coach
Specialist Equipemanagement en paadencoaching

Marivonne van Kralingen

“De oplossing die een ieder vooruit helpt is vaak een beter alternatief dan het streven naar het juridische gelijk”

Marivonne is een gepassioneerd arbeidsrecht advocaat en MfN-register mediator. Zij is medeoprichter van advocatenkantoor Voor de Zaak en geeft regelmatig lezingen voor HR-professionals, bedrijven en overheidsinstellingen. Dit alles met haar Rotterdamse “no nonsense mentaliteit”. Cliënten waarderen haar directe aanpak en weten meteen waar ze aan toe zijn. Altijd meedenkend en strevend naar een oplossing op maat, daar gaat zij voor. Marivonne zet zich daarnaast in als verbinder in tal van nevenactiviteiten. Zij is actief als Commissaris bij Rabobank Venlo e.o., lid van Jong management en Projectgroepvoorzitter bij Ondernemend Venlo. 

Specialisaties:
Ondernemer
Arbeidsrecht 
Mediator

Advocatenkantoor Voor de Zaak
Arbeidsrecht advocaat en mediator

Sonja van Deursen

“Wherever I go I meet myself.”  [Tozan]

Sonja heeft zich gespecialiseerd in strategische personeelsontwikkeling, talentmanagement, samenwerkend leren en duurzame inzetbaarheid. Haar jarenlange ervaring in diverse HR- en managementfuncties (o.a. luchtvaart, advocatuur en R&D), gecombineerd met haar coaching, maakt Sonja een ervaren en breed georiënteerde professional met focus op Human Resources Development. Sonja is ervan overtuigd dat een ieder zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. En dat de organisatie een belangrijke succesfactor in handen heeft, om hier handen en voeten aan te geven; Inspireer, motiveer en faciliteer dit proces in beider belang om samen duurzaam te blijven ontwikkelen.

Specialisaties:
SLIM-regeling en opleidingsadvies
HR-Scan voor MKB
Loopbaancoaching

 

Zelfstandig coach en adviseur
Specialist Duurzame Inzetbaarheid

Sicco de Ree

“Jouw eigen toekomst is maakbaar, begin vandaag nog met creëren.”

Sicco is een inspirerende en mensgerichte trainer. Hij is spreker over de toekomst van werk en de mens als toegevoegde waarde hierin. Hij heeft zich gespecialiseerd in technisch slim werken en samenwerking, altijd gericht op de toekomst. De kracht van Sicco zijn trainingen zit hem in maatwerk; de klantvraag doorgronden en de modellen aanpassen op de deelnemers. Lukt het niet linksom, dan doen we het rechtsom. Met zijn Friese nuchterheid zorgt hij er altijd voor dat theorie naar de praktijk wordt vertaald en dat de deelnemers met beide benen op de grond en een opgeheven hoofd de zaal verlaten.

Zelfstandig trainer en acteur
Specialist in toekomst van werk

Marjorie de Jager

Marjorie bedenkt en reikt oplossingen aan om optimaal te werken met Office 365 & SharePoint. Geen dikke, dure rapporten, maar heldere adviezen die makkelijk toepasbaar en effectief zijn. Ze helpt teams beter samen te werken in de cloud. Papierloos werken kan effectiever en slimmer! Marjorie laat je ervaren hoe.

Specialisaties:
Microsoft TEAMS
Outlook

Zelfstandig coach digitaal werken
Expert samenwerken in de cloud