Coaching

Ieder mens en ieder team is uniek en zo ook iedere coaching vraag. Coaching bij BeMotion staat voor praktisch, maatwerk en resultaat.

Wij zijn er voor jou op het moment dat jij daar behoefte aan hebt

Inspirerende coaching die ruimte biedt aan jouw ontwikkeling en leerstijl vraagt timing en maatwerk. We gaan direct met jouw vraag aan de slag. In vijf stappen naar duurzaam resultaat;

  1. Match-gesprek voor de beste match tussen jou en een van onze gecertificeerde coaches

  2. 0-meeting middels een werkplek analyse, Insights Discovery Profiel of Talentenscan

  3. Plan van aanpak gericht op jouw persoonlijke en professionele doelen

  4. Coaching door middel van drie of vijf sessies, aangevuld met E-coaching

  5. Evaluatie en ontwikkel advies, zodat je zelfverzekerd het geleerde kunt uitbouwen

Vind een coach die bij jou past

Coaching op jouw eigen wijze

Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van teams en professionals. Wij helpen jou bij het versterken van de ‘Soft skills’, zodat je de ‘Hard skills’ optimaal kunt benutten!

Enkele voorbeelden;

Teamcoaching
Teamvorming – en ontwikkeling
Samenwerken met collega’s

Coaching voor teamleiders en coaches
Leiderschap / management ontwikkeling
Functioneren in een team

Loopbaan coaching
Functie gerelateerde competentie ontwikkeling 
De volgende stap

BeMotion gebruikt locaties van Het Coachhuis en Van der Valk door heel Nederland. Ook komt BeMotion bij organisaties langs voor interne coaching. Wij hebben tevens goede ervaringen met coaching via Microsoft TEAMS, FaceTime, Skype en ZOOM.

Teamcoaching is een begeleidingsvorm op zowel individueel als team niveau. De coach helpt het team de kwaliteiten te versterken en patronen te herkennen. Actief met elkaar werken aan onderling vertrouwen, goede communicatie, effectieve feedback en gemeenschappelijk gedragen teamdoelstellingen.

Coaching voor teamleiders en coaches is persoonlijke coaching voor professionals met een leidinggevende, coachende of coördinerende rol. Persoonlijk leiderschap, groepsdynamica en functionele eigen-wijsheid zijn thema’s die jou helpen meer uit jezelf en jouw team te halen.

Loopbaan coaching is de begeleiding in jouw loopbaankeuzes. Je onderzoekt waar je echt blij van wordt en welke werkzaamheden en werkcultuur het beste bij jou passen. Diverse vragenlijsten kunnen hierbij ondersteunend zijn, als startpunt voor een verdiepende dialoog met jouw coach. Weet je al wat je kan en wilt, dan helpen wij je bij het vergroten van je netwerk en sollicitatievaardigheden.

COACHING BINNEN HANDBEREIK DOOR BEELDBELLEN!
Vaak op korte termijn in te plannen.

Online Kleurenconsult met Insights Discovery Profiel

E-coaching

Wil je direct inzicht in jouw persoonlijke stijl? De online Insights Discovery vragenlijst met een face-to-face e-consult kan je daarbij helpen. Het Insights Discovery Profiel geeft inzage in jouw psychologische voorkeuren en communicatiestijl. Ook biedt het handvatten voor omgaan met verschillende typen, leiderschapsstijlen en teamdynamiek. Wij gebruiken Microsoft TEAMS, FaceTime en ZOOM.

Lees meer

Teamcoaching

Samen kom je verder

Teamcoaching is voor teams, die zich willen verbeteren of tijdelijk zijn vastgelopen. Teamcoaching is in te zetten bij; ontwikkelen van een betere samenwerking, optimaliseren van werkprocessen, onderstroom problematiek en bovenstroom uitdagingen. Elkaar beter begrijpen en versterken zijn de basis ingrediënten voor een succesvol team. Samen leren, kennis delen en met plezier samenwerken is binnen handbereik. Bekijk onze voorbeelden voor Teambuilding en Co Design.