Coaching

Ieder mens en ieder team is uniek en zo ook iedere coaching vraag. Coaching bij BeMotion staat voor praktisch, maatwerk en resultaat.

Inspirerende coaching die ruimte biedt aan jouw ontwikkeling en leerstijl vraagt maatwerk. Om goed bij jouw vraag aan te sluiten doorloop je met jouw coach enkele fasen;

  • Match gesprek voor de beste match tussen jou en een van onze gecertificeerde coaches

  • 0-meeting middels een werkplek analyse, Insights Discovery Profiel of Talentenscan

  • Plan van aanpak gericht op jouw persoonlijke en professionele doelen

  • Coaching door middel van dialoog sessies,  E-coaching en individuele trainingen

  • Evaluatie en ontwikkel advies, zodat je zelfverzekerd het geleerde kunt uitbouwen

Vind een coach die bij jou past

Coaching op jouw eigen wijze

BeMotion is gespecialiseerd in het coachen van teams en professionals met een leidinggevende, adviserende of coachende rol. Wij helpen jou bij het versterken van de ‘Soft skills’, zodat je de ‘Hard skills’ optimaal kunt benutten!

Effectieve coaching vraagt om de juiste timing en dosering.
Wij combineren dialoog sessies met training en E-coaching voor;
Teamcoaching
Coaching voor teamleiders
Loopbaancoaching

BeMotion gebruikt locaties van Het Coachhuis en Van der Valk door heel Nederland. Ook komt BeMotion bij organisaties langs voor interne coaching.

Teamcoaching is een begeleidingsvorm op zowel individueel als team niveau. De coach helpt het team de kwaliteiten te versterken en patronen te herkennen. Actief met elkaar werken aan onderling vertrouwen, goede communicatie, effectieve feedback en gemeenschappelijk gedragen teamdoelstellingen.

Coaching voor teamleiders is persoonlijke coaching voor professionals met een leidinggevende of coördinerende rol. Persoonlijk leiderschap, groepsdynamica en functionele eigen-wijsheid zijn thema’s die jou helpen meer uit jezelf en jouw team te halen.

Loopbaan coaching is de begeleiding in jouw loopbaankeuzes. Je onderzoekt waar je echt blij van wordt en welke werkzaamheden en werkcultuur het beste bij jou passen. Weet je al wat je kan en wilt, dan helpen wij je bij het vergroten van je netwerk en sollicitatievaardigheden.

 

Online Kleurenconsult met Insights Discovery Profiel

E-coaching

Wil je direct inzicht in jouw persoonlijke stijl? De online Insights Discovery vragenlijst kan je daarbij helpen. 
Het Insights Discovery Profiel geeft inzage in jouw psychologische voorkeuren en communicatiestijl. Ook biedt het handvatten voor omgaan met verschillende typen, leiderschapsstijlen en teamdynamiek.

Lees meer

Teamcoaching

Samen kom je verder

Teamcoaching is voor teams, die zich willen verbeteren of tijdelijk vast zijn gelopen. Teamcoach is in te zetten bij; Ontwikkelen van een betere samenwerking Optimaliseren van werkprocessen Onderstroom problematiek en bovenstroom uitdagingen Optimaliseren van team overstijgend en integraal samenwerken Bevorderen van een zelf organiserend team Elkaar beter begrijpen en versterken zijn de basis ingrediënten voor een succesvol team. Samen leren, kennis delen en met plezier samenwerken is binnen handbereik. Bekijk onze voorbeelden voor Teambuilding en Co Design.