Hybride samenwerken

Slim gebruik maken van de mogelijkheden

De technologie maakt het mogelijk efficiënter en effectiever met elkaar samen te werken, zowel in multidisciplinaire teams als het werken op afstand. Tegelijkertijd stelt het ons voor verschillende uitdagingen. Denk aan de vele communicatiekanalen, maar ook afspraken over thuiswerken en aanwezigheid op kantoor. En hoe houden we verbinding met elkaar door het afstandswerken?

Samenwerking aanpassen

Leren van wat we doen

Succesvol hybride samenwerken begint bij het maken van bewuste keuzes. Welke werkstructuur en communicatiekanalen passen het beste bij jullie samenwerking? Daarbij past de methodiek ‘Het waarderen van de Olifantenpaadje’. Onderzoek welke manieren al gebruikt worden en op kleine schaal goed werken.

Hiermee bespaar je veel tijd en onrust, aangezien innovaties sneller gaan dan beleidsvorming. Daag jouw team uit in de lerende houding, in plaats van de overtuigende houding. Natuurlijk bestaat het ontwikkelen van een hybride samenwerking uit het inrichten van de juiste processen. Maar het is vooral een teamontwikkelingsvraag.

Hybride samenwerken vraagt om innovatiekracht van het team

Ons team 'Hybride Samenwerken' helpt bij het ontwikkelen van die innovatiekracht, laat verschillende opties zien en moedigt aan tot flexibele samenwerkingen.

Advies en ontwikkeling

Advies en ontwikkeling

Lees meer

Hybride werken betekenis

Hybride werken betekenis

Lees meer

Online workshops

Online workshops

Lees meer