Online sessie 'project start-up met Insights Discovery/DISC'

Elkaar online beter leren kennen

Fysiek kennismaken of bij elkaar komen is niet altijd mogelijk op korte termijn. De oplossing is het organiseren van een online interactieve kennismaking. Vind je dit lastig of heb je hiervoor niet de benodigde kennis in huis? Wij zijn jouw partner om een project start-up of project follow-up te faciliteren.

Programma

2 keer, 2 uur

Voorafgaand aan de project start-up of follow-up met Insights Discovery of DISC ontvangen de projectleden een digitale link naar de persoonlijke vragenlijst. Ook ontvangt iedereen de persoonlijke kleurenanalyse en het teamwiel.

Intake
Tijdens de intake worden de doelstellingen en prioriteiten geformuleerd omtrent het project.

Online project start-up en follow-up
De projectleden maken kennis met elkaar en het project tijdens de online project start-up of follow-up. Op creatieve wijze worden de teamleden aan elkaar voorgesteld en werken we aan verbinding. Hierdoor creëren we een ‘samen’.

Een online project start-up of follow-up met Insights Discovery of DISC is een mooie start als je geen tijd te verliezen hebt en een fysieke bijeenkomst moeilijk te organiseren is. Voor het beste effect adviseren wij om na de online sessies een fysieke bijeenkomst te organiseren. Wij denken hierin graag met jullie mee!