Team games en vergaderbreaks

Maakt leren en ontwikkelen fun

Samenwerken met de VR game

Samen een bom onschadelijk maken, terwijl je je in een andere omgeving waant? Deze game bootst een situatie na, waarin professionals met elkaar moeten samenwerking op verschillende plaatsten. Het komt dan aan op exacte communicatie, praktische feedback en doorvragen. 

De spelers zonder VR bril hebben de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of nee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!” Ohhh dan het derde draadje! BOEM!! Lezen, geduld, communicatie en stress vallen samen in deze VR game! Teams spelen meerdere bom-variaties. Iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot.

Wij werken samen met Uitjesbazen en kunnen tot wel 50 VR teams tegelijk installeren. In totaal duurt de VR Game tussen de 1 en de 2 uur. Deze teambuilding game is goed te combineren met onze Insights Discovery workshops, teamcoaching en teamleren.

De espace kist

Samenwerken vraagt om een goede balans tussen afstemming en elkaar de ruimte geven oplossingen te vinden. Met deze Escape Kist leer je als team precies dat! 

Laat je meeslepen in een bijzonder verhaal. Ieder detail telt en brengt je dichterbij de oplossing. Soms moet je durven doen, soms komt het aan op weten. Kortom, gebruik alle kwaliteiten in je team voor de oplossing!

De Escape kist is te spelen met een team tot 10 personen. Voor grotere teams is de Escape kist te combineren met de VR game of outdoor games, zodat teams bij iedere game een andere vaardigheid trainen.

Out of the box

De ultieme teambuilding game. In een groep van +/- 5 personen neem je plaats. Voor je staat een grote box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Deze box moeten jullie open zien te krijgen. En daarvoor moet out of the box worden gedacht. Een wirwar van verhaallijnen, games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, kleine kistjes, grote kistjes, blacklights, hoooooooo wacht: we are going insane.

Samenwerken is key bij ‘out of the box’. Gedurende maximaal 1,5 uur gaan jullie op zoek naar de laatste code die jullie leidt naar de overwinning. De box kan overal in Nederland en België geplaatst worden. Speel buiten in een park of maak ruimte vrij op kantoor. Met zoveel boxen als je maar wilt. 

Iedere Out of the box maken wij op maat in samenwerking met Uitjesbazen, zodat het aansluit op de ontwikkelvraag van het team en de professionals. Zeer geschikt voor teambuilding en leiderschapstrainingen.

De Bomkoffer

Beschikken jullie over stalen zenuwen? Presteren jullie goed onder tijdsdruk? Dan is de “High Tech Bomkoffer” wat voor jullie! Terwijl jullie in een ruimte vol met rook staan openen jullie de koffer en beginnen de 60 spannende minuten af te tikken. De kist bevat meerdere uitdagende puzzels, zoals morsecodes, blacklight en vingerafdrukken. Het team dat als eerst de ontsteker weet te vinden en de bom ontmantelt wint. De bomkoffer is uniek in Nederland. De moeilijkheidsgraad en de duur van het spel kan worden aangepast.

De bomkoffer is onderdeel geweest van het NK escape rooms 2019. De bomkoffier is zeer geschikt voor teams met ambitie!

Teambuilding met outdoor games

Naast alle high tech werkvormen bieden we uiteraard ook onze vertrouwde outdoor games aan. Met het team bouwen aan een 30 meter hoge piramide? Of gevaarlijke tonnen verslepen op het strand? Iedere game geven wij een twist, zodat fun, leren en samenwerking optimaal tot uiting komen. Bij ons staan de leerdoelen van het team en de professionals centraal. Onze trainers adviseren je graag welke game het beste bij jouw teamuitdaging past.

Combineren met Insights Discovery Wiel

Alle games zijn te combineren met feedback workshops en persoonlijke voorkeuren modellen zoals Insights Discovery. 

Lees meer