Teambuilding en Team Games

Maakt leren en ontwikkelen fun, ook online! Vraag naar onze mogelijkheden voor oproject start ups, teamcoaching en interactieve bijeenkomsten.

Samen lachen met hét Communicatie Theater

Thema’s bespreekbaar maken op een luchtige manier? 
Met het Communicatie Theater ben je verzekerd van een afwisselend en interactief programma, waarin humor, verbinding en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Op humoristische manier ontdekken deelnemers hoe zij effectiever kunnen omgaan met dagelijkse communicatie onhandigheden en teamfrustraties en hoe zij deze kunnen ombuigen naar meer begrip en verbinding in de samenwerking. Een inspirerende mix van improvisatie en humor in ‘De Lama’s’ stijl gecombineerd met een doordacht design waarin professionals thema’s bespreekbaar maken en vaardigheden ontwikkelen. Het Communicatie Theater is een communicatietraining en teambuilding in één.

Het Communicatie Theater valt onder de zo geheten Learning Events. Een Learning Event is erop gericht professionals met elkaar en van elkaar te laten leren. Dit doen we door een veilige sfeer te creëren, met gepaste humor en ruimte voor dialoog. De acteurs nodigen uit tot zelfreflectie en het delen van elkaars inzichten. De gespreksbegeleider bewaakt de gewenste doelstelling en leerklimaat.  

Het afwisselende programma van 3 tot 4 uur houdt de professionals scherp en creëert een sfeer waarin een ieder zichzelf durft te zijn. 

Samenwerken met de VR game

Samen een bom onschadelijk maken, terwijl je je in een andere omgeving waant? Deze game bootst een situatie na, waarin professionals met elkaar moeten samenwerking op verschillende plaatsten. Het komt dan aan op exacte communicatie, praktische feedback en doorvragen. 

De spelers zonder VR bril hebben de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of nee wacht, het eerste gele draadje! BOEM!! Lezen, geduld, communicatie en stress vallen samen in deze VR game! Teams spelen meerdere game-variaties in wisselende rollen.

In totaal duurt de VR Game tussen de 1 en de 2 uur. Deze teambuilding game is goed te combineren met onze Insights Discovery workshops, teamcoaching en teamleren.

Online Teambuilding - Online samenwerken

Saaie online meetings zijn verleden tijd!

Geen saaie teammeeting meer? Meer effectiviteit halen uit de teambrainstorm?
Je hoeft niet te wachten op fysieke bijeenkomsten om toch effectief met jouw team ‘nieuwe’ projecten op te starten.
Waar moet je aan denken voor een succesvolle online uitvoering?

In deze Online Workshop ga je direct aan de slag met jullie teamvraag. Dit doen we uiteraard online en interactief! Zo ervaar je direct hoe je met een goede organisatie, de juiste techniek en handige tips en tools een leerzame en effectieve online meeting kunt faciliteren. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Maak online meetings fun, inspirerend en effectief!
Leer de fijne kneepjes van het digitaal faciliteren.
Maak met elkaar handige afspraken voor online inspraak.
Gebruik brainstormtools die inspireren.
Maak jullie eigen digitale brainstorm-bord voor de korte en lange termijn projecten.

Voor iedereen die meer uit de online meetings wil halen – meer interactie, meer creativiteit, meer fun!

Workshop: in 2 sessies van 1,5 uur;

  • Ontdek je een aantal handige online tools om de bijeenkomsten interactief te maken en te houden
  • Oefenen je met de online tools en het online faciliteren
  • Maak je je eigen online kladbord die je voor meerdere meetings kunt inzetten
  • Krijg je advies over AVG en veilig online faciliteren
  • Leer je nog slimmer te werken met ZOOM en/of MS-TEAMS
Lees meer

Teambuilding met outdoor games

Naast alle high tech werkvormen bieden we uiteraard ook onze vertrouwde outdoor games aan. Met het team bouwen aan een 30 meter hoge piramide? Of gevaarlijke tonnen verslepen op het strand? Iedere game geven wij een twist, zodat fun, leren en samenwerking optimaal tot uiting komen. Bij ons staan de leerdoelen van het team en de professionals centraal. Onze trainers adviseren je graag welke game het beste bij jouw teamuitdaging past.

Natuurlijk Leiderschap

Afhankelijk van de situatie is het wenselijk dat in een zelfsturend team dan de een en dan de ander het voortouw neemt. De continue dynamiek van volgen en leiden is een kunst, die je met elkaar opbouwt. In deze workshop ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en leer je de stijlen van jouw teamgenoten op waarde te schatten. Paarden zijn meester in het spel van volgen en leiden. Hoe duidelijk ben jij in jouw communicatie? Hoe pak jij de leiding over jouw expertise en durf je te vertrouwen op de leiding van een ander? Hoe gaan we als team om met leiderschap? 

Ervaring met paarden is niet nodig, wij werken uitsluitend met betrouwbare paarden en ervaren paardencoaches. Je hoeft niet op het paard te zitten. Niets is vaag of wollig, wel puur en concreet. Een verrassende en positief confronterende belevingdie je zeker niet zal vergeten!

 

 

Combineren met Insights Discovery Wiel

Alle games  zijn te combineren met een feedback workshop en  Insights Discovery. OOK BESCHIKBAAR IN INTERACTIEVE ONLINE SESSIE!

Lees meer