Teambuilding en Team Games

Maakt leren en ontwikkelen fun

Samenwerken met de VR game

Samen een bom onschadelijk maken, terwijl je je in een andere omgeving waant? Deze game bootst een situatie na, waarin professionals met elkaar moeten samenwerking op verschillende plaatsten. Het komt dan aan op exacte communicatie, praktische feedback en doorvragen. 

De spelers zonder VR bril hebben de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of nee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!” Ohhh dan het derde draadje! BOEM!! Lezen, geduld, communicatie en stress vallen samen in deze VR game! Teams spelen meerdere bom-variaties. Iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot.

Wij werken samen met Uitjesbazen en kunnen tot wel 50 VR teams tegelijk installeren. In totaal duurt de VR Game tussen de 1 en de 2 uur. Deze teambuilding game is goed te combineren met onze Insights Discovery workshops, teamcoaching en teamleren.

De espace kist

Samenwerken vraagt om een goede balans tussen afstemming en elkaar de ruimte geven oplossingen te vinden. Met deze Escape Kist leer je als team precies dat! 

Laat je meeslepen in een bijzonder verhaal. Ieder detail telt en brengt je dichterbij de oplossing. Soms moet je durven doen, soms komt het aan op weten. Kortom, gebruik alle kwaliteiten in je team voor de oplossing!

De Escape kist is te spelen met een team tot 10 personen. Voor grotere teams is de Escape kist te combineren met de VR game of outdoor games, zodat teams bij iedere game een andere vaardigheid trainen.

Teambuilding met outdoor games

Naast alle high tech werkvormen bieden we uiteraard ook onze vertrouwde outdoor games aan. Met het team bouwen aan een 30 meter hoge piramide? Of gevaarlijke tonnen verslepen op het strand? Iedere game geven wij een twist, zodat fun, leren en samenwerking optimaal tot uiting komen. Bij ons staan de leerdoelen van het team en de professionals centraal. Onze trainers adviseren je graag welke game het beste bij jouw teamuitdaging past.

Natuurlijk Leiderschap

Afhankelijk van de situatie is het wenselijk dat in een zelfsturend team dan de een en dan de ander het voortouw neemt. De continue dynamiek van volgen en leiden is een kunst, die je met elkaar opbouwt. In deze workshop ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en leer je de stijlen van jouw teamgenoten op waarde te schatten. Paarden zijn meester in het spel van volgen en leiden. Hoe duidelijk ben jij in jouw communicatie? Hoe pak jij de leiding over jouw expertise en durf je te vertrouwen op de leiding van een ander? Hoe gaan we als team om met leiderschap? 

Ervaring met paarden is niet nodig, wij werken uitsluitend met betrouwbare paarden en ervaren paardencoaches. Je hoeft niet op het paard te zitten. Niets is vaag of wollig, wel puur en concreet. Een verrassende en positief confronterende belevingdie je zeker niet zal vergeten!

 

 

Combineren met Insights Discovery Wiel

Alle games  zijn te combineren met een feedback workshop en  Insights Discovery. 

Lees meer