Teambuilding en Team Games

Maak leren en ontwikkelen fun, ook online! Vraag naar onze mogelijkheden voor online project start-ups, teamcoaching en interactieve bijeenkomsten.

Samenwerken met een VR game

Samenwerken, terwijl je je in een andere omgeving waant? Deze game bootst een situatie na, waarin professionals met elkaar moeten samenwerken op verschillende plaatsen. Het komt dan aan op exacte communicatie, praktische feedback en doorvragen.

De spelers zonder VR bril hebben de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de sleutel. Dit levert hilarische taferelen op. Verschillende puzzels moeten in een rap tempo worden opgelost. Alle leden hebben een deel van de oplossing in handen. Gaat jouw team de records verbreken?

In totaal duurt de VR Game tussen de 1 en de 2 uur. Wij beschikken over 2 VR brillen met verschillende games. Per game kunnen 5 spelers actief aan de slag.

Theater Sport

Flexibel inspelen op situaties

Theatersport is een improvisatiespel in de vorm van een wedstrijd. Twee teams dagen elkaar uit tot het spelen van situaties in verschillende games.

De scenes kennen een kader gericht op de werkpraktijk. De tekst en het verloop van de scènes worden ter plekke bedacht door de deelnemers. Doordachte spelregels en toevallige omstandigheden leveren vaak hilarische momenten op.

Op ludieke wijze worden gesprekstechnieken, conflicthantering en accuraat inspelen op werksituaties geoefend.

Het vraagt van de deelnemers samenwerking, improviseren en ‘out of the box’ denken. Ware yoga voor je brein en duurtraining voor je lachspieren.

Lees meer

Teambuilding met outdoor games

Naast alle hightech werkvormen bieden we uiteraard ook onze vertrouwde outdoor games aan. Dit zijn verschillende games met een hoog doe- en buiten gehalte.

Met het team bouwen aan een 30 meter hoge piramide? Of strategische oplossingen bedenken voor een bouwwerk op het strand? Iedere game geven wij een twist, zodat fun, leren en samenwerken optimaal tot uiting komen.

Bij ons staan de leerdoelen van het team en de professionals centraal. Onze trainers adviseren je graag welke game het beste bij jouw teamuitdaging past.

Een combinatie met Insights Discovery® of DISC

Alle online en offline games zijn te combineren met een feedback workshop en Insights Discovery® of DISC profielen.

De games zijn gericht op kennisdeling, creativiteit en samenwerken.

Lees meer