Leiderschap en coachen

Bereik resultaat met wat je zegt en de manier waarop

Elke situatie vraagt om een passende aanpak van een leidinggevende. Daarom is het belangrijk om jouw persoonlijke stijl te kennen en nieuwe stijlen te onderzoeken. Wat werkelijk beïnvloedt, is niet alleen wat je zegt, maar ook de wijze waarop en de juiste timing.

Coachend leiderschap

Als coach is het een uitdaging om het beste in een ander naar boven te halen. Geen mens is hetzelfde. In deze training leer je verschillende coachingstechnieken. Hoe komt jouw persoonlijke voorkeur bewust en onbewust tot uiting in het coachen van anderen?  Insights Discovery biedt praktische handvatten, die direct in de praktijk toepasbaar zijn.

Verbindend leiderschap

Effectief omgaan met conflicten zorgt voor verbinding, creativiteit en uiteindelijk tot een verbetering van de relatie. Inzicht in hoe een conflict ontstaat, welke soorten conflicten er zijn en hoe je op bepaalde conflictsituaties het beste kunt reageren, helpen hierbij. Ontdek hoe jij effectief om kunt gaan met weerstanden en meningsverschillen in groepen. In deze training maken we gebruik van de inzichten uit Deep Democracy en Groepsdynamica.

Mogelijkheden incompany training

Praktische informatie

Pellentesque quis sapien vel leo mattis feugiat. Nam et neque sodales, vehicula metus ac, ultricies nisi. In dignissim consequat libero, facilisis laoreet mi eleifend ut. Vivamus erat mauris, lobortis ut leo vulputate, convallis pulvinar ligula. Aenean quam orci, imperdiet eu faucibus a, auctor non enim. Phasellus vitae velit sodales, dictum felis at, fringilla dolor. Praesent nec orci posuere, facilisis ex ullamcorper, vehicula lectus.