E-Coaching

Een leider hoeft alleen maar in het juiste tempo voor te gaan

Direct aan de slag met jouw persoonlijk Insights Discovery Profiel

Online Kleurenconsult met Insights Discovery Profiel

Wil je niet direct een compleet coachtraject of wachten op de eerst volgende Insights Discovery training? Op korte termijn al inzage in jouw Insights Discovery Profiel? Dan is het persoonlijk Insights Discovery Kleurenconsult Online iets voor jou. Via internet maak je de Insights Discovery vragenlijst en deze krijg je teruggekoppeld door jouw persoonlijke coach via beeldbellen. Handig ter voorbereiding op dat ene gesprek met jouw leidinggevende of die specifieke prospect. Je kunt de basis module Insights Discovery uitbreiden met de modules Management, Insights Discovery Verkoop en Insights Discovery Persoonlijke ontwikkeling.

Download

Ook zeer geschikt voor diegenen, die een volle agenda hebben en persoonlijke ontwikkeling efficiënt willen inpassen in de dagelijkse werkzaamheden! Online sessies zijn vaak op korte termijn in te plannen, ook s’avonds, zo hoef je niet lang te wachten op jouw resultaten. Vergroot jouw kansen tijdens het sollicitatiegesprek of ga voorbereid het teamgesprek in!

Download het voorbeeld profiel voor inzage in de verschillende modules.

Hoe werkt het online Kleurenconsult met Insights Discovery

Hoe werkt het Kleurenconsult via beeldbellen;

 1. Je doet een aanvraag per mail of telefoon voor een Kleurenconsult online met Insights Discovery profiel
 2. Sabina of Anne belt je terug voor de eerste kennismaking en jouw coachvraag
 3. Je kiest de Insights Discovery modules (basis/management/verkoop/persoonlijke ontwikkeling) en jouw Kleurenconsult wordt ingepland
 4. Je ontvangt de link voor de Insights Discovery vragenlijst en de factuur per mail
 5. Je kan direct aan de slag met de Insights Discovery vragenlijst
 6. Je ontvangt het Insights Discovery profiel minimaal 1 dag voorafgaand aan jouw Insights Kleurenconsult per mail, inclusief voorbereidingsopdracht
 7. Jouw coach belt je per MS TEAMS/ZOOM/telefoon voor jouw Insights Discovery Kleurenconsult – dit spreek je samen af
 8. Je ontvangt praktische tips, die je direct in de praktijk kunt toepassen
 9. Indien na afloop vragen zijn over jouw Insights Discovery profiel of jouw Kleurenconsult, kun je Sabina mailen of bellen. Soms is een kort antwoord al voldoende. Wil je een vervolgconsult inplannen, dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Meer over Insights Discovery

De prijs voor het Online Insights Discovery Kleurenconsult via beeldbellen is vanaf 249,- (excl.btw). Dit is inclusief jouw persoonlijke Insights Discovery Profiel Basis en coaching met de Insights Discovery coach!

Kort en krachtig!

Wij geven geen profielen af zonder terugkoppeling!
Insights Discovery is niet geschikt als selectie-tool, wel als reflectie-tool.

Geschikt voor;

 • loopbaanvragen
 • voorbereiding op een gesprek
 • voorbereiding op een coachtraject
 • als je nieuwsgierig bent geworden waar jouw collega’s het over hebben als ze over de ‘kleurtjes’ praten…

Klantervaring met Online Kleurenconsult

Sandra, Werkzoekend accountmanager

“Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, altijd snel en volledig antwoord via de email. Nadat alles besproken was kreeg ik de coachingsovereenkomst. Er is vrijwel direct bij mij vertrouwen gewekt. Het was voor mij even wennen om via Skype te communiceren, maar het liep allemaal zeer gemoedelijk waardoor dat ook geen barrière was voor mij.
Sabina heeft mij ook tips gegeven in welke branches ik het beste zou kunnen kijken. Dit heeft vooral bij mij de ogen geopend, omdat ik op een gegeven moment echt niet meer wist waar ik met mijn kwaliteiten in accountmanagement terecht zou kunnen. Zeker aan te beleven, mede door de toegankelijkheid van Sabina, maar ook de volledigheid van antwoorden op mijn vragen en de bereidheid om mee te denken wat voor mij handig zou zijn m.b.t. het profiel. Ik moet zeggen dat Sabina zich daarin onderscheidt van andere coaches die ik heb gesproken. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad doordat ik nu gerichter op zoek kan gaan naar een passende baan. Tevens zie ik nu beter in waar mijn krachten liggen.”

Sandra vond een maand na de coaching een passende baan.